9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Restricții și pentru pietoni, în Sibiu, în perioada Summit-ului din 9 mai. Se circulă doar cu buletinul

Cele mai citite

Primăria Sibiu anunță mai multe restricții pentru pietoni, în centrul orașului Sibiu, „pentru buna desfășurare a Summit-ului informal al șefilor de Stat și Guvern din Uniunea Europeană”. Măsurile vor fi luate doar pe 9 mai, între ora 6.00 și ora 22.00, și au ca scop securitatea oficialilor europeni care se vor afla în Sibiu în această perioadă.
În 9 mai, între orele 6-22, accesul pietonal pe următoarele străzi și în următoarele piețe va fi posibil doar pentru riverani:
•Cetății, între intersecția str. Cetății – Nicolae Bălcescu și ieșirea din parcarea “Cazarma 90”, A.D. Xenopol, Mitropoliei, Centumvirilor, Al. Odobescu, Ocnei, Tribunei, Gh. Lazăr, între str. Timotei Popovici și Ghe. Magheru;
•Piața Mare nr. 6, 2, 1 și str. Samuel von Brukenthal nr. 1-4;
•Piața Mică, Piața Huet (în cazul acestor două piețe, accesul pietonal va fi restricționat începând din data de 8 mai, ora 6 până în data de 9 mai, ora 20).
Cei domiciliați în aceste zone vor avea acces la proprietăți în baza documentelor de identitate însoțite de ecusonul nominal de acces.
Angajații societăților comerciale din aceste zone vor avea acces la locul unde își desfășoară activitatea în baza unui ecuson nominal de acces și a unui document de identitate.
Turiștii cazați în unitățile hoteliere din aceste zone vor avea acces la locul de cazare în baza unui ecuson nominal de acces și a unui document de identitate.
Sibienii au acces pietonal, parțial, în zona centrală, str. N.Bălcescu și Piața Mare, Parcul Bulevard, Piața Unirii – între străzile Andrei Șaguna și N.Bălcescu, după ce vor fi verificați în filtrele de securitate amplasate în zonă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect