13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

17 autobuze electrice, 5 troleibuze electrice și 48 de stații de reîncărcare pentru Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Două proiecte care vizează îmbunătățirea transportului public au fost semnate de Primăria Mediaș.

Cele două proiecte, „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public – Stații de încărcare autobuze și microbuze“ și „Dezvoltarea serviciului public local în zona funcțională a ADI NORD TRANS“ au fost semnate e către primarul municipiului Mediaș. Proiectele se vor derula în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul Local.

Publicitate

Proiectul „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public – Stații de încărcare autobuze și microbuze“ beneficiază de o finanțare nerambursabilă de aproximativ 20.000.000 lei.

Publicitate

Ce prevede contractul

În cadrul proiectului vor fi achiziționate, pentru transportul public din municipiul Mediaș cinci troleibuze electrice, un autobuz electric, precum și 10 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Proiectul „Dezvoltarea serviciului de transport public local în zona funcțională a ADI NORD TRANS“ vizează asigurarea serviciului de transport public local în zona funcțională a ADI NORD TRANS, cuprinzând municipiul Mediaș și localitățile din nordul județului Sibiu care s-au înscris în asociație.

Valoarea proiectului, nerambursabilă, este de aproximativ 50.000.000 lei. În cadrul acestuia, vor fi achiziționate 16 autobuze electrice, precum și 38 de stații de încărcare.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect