13.1 C
Sibiu
luni, septembrie 26, 2022

Calea Cisnădiei va fi închisă până în luna august

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Şantierele de pe străzile Turnului şi Calea Cisnădiei s-au redeschis. Pe Calea Cisnădiei, lucrările au fost reluate pe tronsonul dintre strada Nicolae Iorga şi strada Gheorghe Dima. Acest tronson va fi închis circulaţiei până la data de 1 august. În consecinţă, traficul de pe strada Nicolae Iorga se va îndrepta obligatoriu la dreapta pentru a ajunge pe strada Lămâiţei.

banner

Lucrările pe Calea Cisnădiei au început în 17 septembrie 2012, pe porţiunea dintre Bulevardul Mihai Viteazu şi strada Nicolae Iorga. Până la intrarea în sezonul rece, pe acest tronson au fost reabilitate reţelele de apă şi canal şi a fost turnat primul strat de asfalt.Valoarea contractului de lucrări pentru această stradă este de 1.256.765,05 euro, fără TVA.  

Şi lucrările pe strada Turnului au fost reluate, pe tronsonul dintre strada Cibinului şi strada Valea Mare. Până la sfârşitul lunii aprilie vor fi executate lucrări la reţele şi drum, fără a opri însă circulaţia. Decizia executării lucrărilor pe acest tronson sub trafic a fost luată pentru că zona pieţei agro-alimentare Cibin este extrem de aglomerată. 

În plus, din data de 1 martie va reintra în lucru şi tronsonul dintre strada Valea Mare şi Victor Tordăşanu, lucrările pe această porţiune urmând să fie finalizate până la sfârşitul lunii mai. Acest tronson va fi închis circulaţiei, care va fi deviată pe strada Târgul Vinului. Lucrările pe strada Turnului au început anul trecut, în octombrie, până în prezent fiind executate lucrările la reţele pe tronsonul dintre strada Faurului şi strada Valea Mare.

Tot pentru reparaţii, de luni, 25 februarie, va fi închisă şi strada Teodor Mihaly până la jumătatea lunii mai. DPC va executa reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor, acestea fiind necesare datorită intervenţiilor la reţeaua de gaz, dar şi la reţeaua de apă.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect