1.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Compania de Drumuri și Poduri Sibiu scoate la licitație terenuri imobile

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Compania de Drumuri și Poduri Sibiu a lansat două licitații pentru vânzarea și închirierea unor imobile teren la Orlat și Cârța. Termenele limită pentru depunerea ofertelor: 23, respectiv 27 ianuarie 2023.

Drumuri și Poduri SA, companie aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat două licitații publice pentru închirierea, respectiv vânzarea unor imobile teren cu și fără construcții, demers realizat pentru obținerea de venituri suplimentare la bugetul societății.

banner

Prima procedură vizează închirierea pe o perioadă cuprinsă între 5 și 25 de ani a două proprietăți private ale societății Drumuri și Poduri SA Sibiu, situate pe raza comunelor Orlat și Cârța. Scopul propus pentru închirierea acestora urmărește amenajarea unei zone turistice de agrement și relaxare (amenajare piscicolă) sau investiții în facilități de producție și industriale (Cârța).

Detalii despre imobilele teren propuse pentru închiriere, precum și toată documentația aferentă licitației poate fi consultată pe site-ul societății, la adresa: https://www.drumuripodurisibiu.ro/anunturi/2022/mediatizare/AnuntValorificarePrinInchiriereImobileTeren%20DocumentatieAtribuire.pdf, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 27 ianuarie 2023, ora 12, la sediul societății. Licitația publică cu strigare este programată pentru 31 ianuarie, ora 10.

A doua procedură lansată urmărește valorificarea prin vânzare a 11 imobile teren situate în extravilanul comunei Orlat, în marea majoritate fiind vorba despre terenuri agricole, dar și terenuri pretabile pentru amenajare piscicolă.

Toate informațiile referitoare la imobilele teren propuse spre vânzare, împreună cu documentația de licitație se regăsesc pe site-ul societății, la adresa: https://www.drumuripodurisibiu.ro/anunturi/2022/mediatizare/AnuntValorificarePrinVanzareImobileTeren%20DocumentatieAtribuire.pdf. Data limită de depunere a ofertelor este 23 ianuarie 2023, ora 12, la sediul societății, urmând ca licitația publică cu strigare să fie organizată în 26 ianuarie, ora 10.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect