13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Concurs International de Dans Clasic si Contemporan

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Cea de a doua editie a Concursului International de Dans Clasic si Contemporan va avea loc în perioada 11 – 14 iunie la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu. Publicul este invitat sa urmareasca o competitie în care 45 de dansatori din diferite tari ale lumii vor încerca sa demonstreze ca stapânesc cel mai bine arta dansului, atât în ceea ce priveste baletul clasic, cât si dansul contemporan.
Concursul cuprinde doua sectiuni – sectiunea juniori si sectiunea seniori – si trei etape: etapa I- Clasic, etapa II – Contemporan si etapa III – Finala.

banner

în data de 14 iunie 2009 va avea loc Gala Premiilor unde dansatorii câstigatori si partenerii lor vor sustine câte o reprezentatie aleasa de catre juriu dintre cele mai bune momente din cadrul competitiei.

Juriul va fi format din opt personalitati din lumea dansului:  Cristina Hamel, Zoltan Ravasz, Sergiu Stefanschi, Yrek Muhamedov, Michail Tchoupakov, Alexander Hoffman. Pentru acordarea premiului pentru cea mai buna coregrafie contemporana, juriul va fi format din Nicolae Spirescu si Doina Moga.

Concursul va începe în fiecare seara la ora 19.00. Intrarea publicului se va realiza pe baza de bilet. Bilete vor fi disponibile în fiecare seara înainte de începerea concursului, pretul acestora fiind de 10 lei iar pentru elevi, studenti si pensionari 5 lei.

Organizatorii Concursului International de Dans Clasic si Contemporan sunt Asociatia Ordinul Cavalerilor de Sibiu cu sprijinul municipalitatii prin intermediul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu.
(L.V.)

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect