24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Dan Voinea: Sperăm că va fi un succes noul sistem de ticketing de la Mediaş

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Directorul societăţii de transport în comun din municipiul Mediaş, Dan Voinea, a susţinut în această dimineaţă la sediul Meditur o conferinţă de presă cu privire la implementarea noului sistem de ticketing şi preţurile aferente care vor intra în vigoare de la 1 Iunie.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

“În ceea ce priveşte implementarea sistemului de ticketing, vreau să vă spun că sunt foarte multe persoane neîncrezătoare în reuşita acestui sistem, însă noi sperăm că va fi un succes şi pentru asta avem nevoie de bunăvoinţa tuturor celor care vor utiliza acest sistem prietenos şi în acelaşi timp accesibil”, susţine Dan Voinea, directorul societăţii de transport în comun.

Astfel, de la 1 iunie un bilet va conţine 2 calătorii şi va costa 3 lei. Tot de la această dată se va putea călători şi cu un card electronic, acesta fiind de două tipuri: card tip valoric şi card tip abonament. De reducere vor beneficia călătorii care încarcă pe cardul valoric un bilet. Acesta va costa 2,50 lei, in loc de 3 lei.

Un alt sistem de călătorie este biletul care costă  4 lei, este valabil 24 ore şi se poate circula nelimitat pe toate liniile în ziua respectivă. În ceea ce priveşte abonamentul,  va fi unul singur care va costa 42 lei şi este valabil timp de o lună de zile, pe toate liniile. De aceste tarife vor beneficia inclusiv călătorii din satul aparţinător Mediaşului, Ighişul Nou.

Pentru o mai bună adaptare a călătorilor la noul sistem, timp de două luni de zile va fi funcţional şi vechiul sistem de cumpărare a biletelor, astfel că acestea vor putea fi cumpărate şi de la conducătorii auto.

Medieşenii îşi vor putea achiziţiona biletele de călătorie de la automatele amplasate în principalele staţii, iar cardul de călătorie de la dispeceratul Meditur, situat în cartierul Gura-Câmpului la dispensarul medical.

Până la 1 Iunie când acest sistem de ticketing va intra în funcţiune, un număr de 10.000 de flayere vor fi distribuite în cutiile poştale ale medieşenilor. În acelaşi timp, 5.000 de broşuri vor fi împărţite în oraş de către o echipă de voluntari şi se vor găsi şi în mijloacele de transport în comun. Atât flayerele cât şi broşurile conţin informaţii esenţiale despre noul sistem de călătorie şi vin în ajutorul călătorilor medieşeni.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect