19.2 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

Fabrica de Cultură a intrat oficial în patrimoniul municipiului Sibiu

Cele mai citite

Fabrica de Cultură a intrat oficial în patrimoniul municipiului Sibiu după intabularea acestui imobil în Cartea Funciară.

Primăria Sibiu a primit extrasul CF în care a fost notat contractul de vânzare-cumpărare pentru spațiul situat pe strada Triajului, alcătuit din clădiri în suprafață de peste 6.700 de metri pătrați, incluzând Fabrica de Cultură, precum și terenul în suprafață de 34.000 de metri pătrați.

Spațiul a fost achiziționat de Primăria Sibiu în cadrul unei licitații organizate la finalul lunii octombrie de reprezentanți ai CITR, societatea care administrează insolvența SC Construcții SA, fostul proprietar al imobilului și terenului.

Prețul de achiziție a fost de 5.290.000 Euro, fără TVA, aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Sibiu.

„Clădirea în care a fost amenajată Fabrica de Cultură serveşte de 8 ani ca un spațiu închiriat pentru spectacolele teatrului național sibian.

Odată cu achiziția și intabularea acestei clădiri, dar și a celorlalte construcții și a terenului aferent, Teatrul Național Radu Stanca va putea să își continue activitatea aici.

Se vor putea amenaja ateliere, depozite și spații indoor sau outdoor de activitate a celor trei instituții culturale ale noastre”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un șofer sibian a lovit un microbuz și a fost proiectat într-un cap de pod

Un sibian a ajuns cu mașina într-un cap de pod, vineri dimineața, în urma unui accident produs pe DN...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect