11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Două căsuțe de tip familial sunt în construcție în Sibiu

Cele mai citite

Două căsuțe de tip familial destinate dezinstituționalizării a 24 de copii din Centrul de Plasament Orlat sunt în construcție în Sibiu.

În parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu derulează un proiect din fonduri europene nerambursabile prin care copiii din centrele de plasament vor beneficia de condiții de cazare și trai mult mai apropiate de cele din mediul familial, dar și de un Centru de zi destinat consilierii și sprijinirii în vederea reintegrării sociale.

Cele două căsuțe vor fi integrate într-un duplex aflat în construcție pe strada Dr. Dumitru Bagdazar, iar Centrul de zi va funcționa pe strada Bastionului, în incinta Complexului de Servicii „Prichindelul”, stadiul fizic al lucrărilor depășind 30%.

Pentru aceste investiții, Consiliul Județean Sibiu și DGASPC Sibiu au obținut 4,6 milioane lei din Programul Operațional Regional 2014-2020, bani nerambursabili, iar 1,56 milioane lei este cofinanțarea din bugetul propriu al județului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect