19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

FOTO: Lucrări în termen la cea mai importantă investiție din Copșa Mică

Cele mai citite

În această perioadă continuă lucrările la cel mai important obiectiv de investiții al Primăriei Copșa Mică pentru anul 2020. Este vorba despre construcția unui pod care asigură accesul în cartierul Târnăvioara.

Potrivit responsabililor Primăriei Copșa Mică, lucrările sunt în termen și există posibilitatea ca investiția să fie terminată mai repede decât termenul prevăzut inițial. Este un proiect care va consuma aproximativ 65% din bugetul de investiții al Primăriei Copșa Mică pentru acest an, însă construcția podului era absolut necesară în condițiile în care este singurul loc de acces al locuitorilor în cartierul Târnăvioara.
Pentru anul 2020, Primăria Copșa Mică și-a mai propus continuarea lucrărilor de modernizare de pe strada Mecanicilor, amenajarea rețelei de trotuare în Târnăvioara, modernizarea stației de pompare apă, modernizarea spațiilor de joacă din oraș, reparații capitale la căminul cultural din Târnăvioara și extinderea rețelei de iluminat public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect