18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FOTO: Piața Volantă revine în curtea Consiliului Județean Sibiu

Cele mai citite

Ediția de vineri 12 ianuarie 2024 a Pieței Volante organizată săptămânal la Consiliul Județean Sibiu va fi una bogată într-o multitudine de produse lactate și de carmangerie, de pâine de casă și prăjituri, de miere și derivate apicole, de legume, dulcețuri, siropuri și conserve de legume.

La sectorul lactate, vor fi două vitrine unde le veți găsi pe doamnele Oana Dragoe din Șura Mică și Maria Iuga din Tilișca, de la care puteți degusta și cumpăra lapte de vacă, telemea proaspătă și maturată, caș, brânză de vaci, brânză frământată, smântână, brânză de munte, în timp ce la vitrina cu carmangerie vă va întâmpina cu produse apetisante și proaspete familia Vlad de la carmangeria sibiană Casa cu Carne.

„Pâine de casă puteți cumpăra de la standul doamnei Maria Măcriș din localitatea Daia, iar dacă sunteți matinali, gogoșile pregătite de dumneaei pot fi savurate calde. Cu produse de patiserie, respectiv cu prăjituri de casă asortate, va fi prezent domnul Ian Muller din Avrig.

Doamna Stela Tudose din Cisnădie va aduce o gamă diversă de miere și de produse apicole, printre care apreciatele acadele cu miere și propolis sau cu polen.

La piață veți găsi și legume proaspete, la standul domnului Andrei Boteanu, din Șura Mică, sau legume conservate, precum și dulcețuri și siropuri, comercializate de familia Fanea din Sibiu”, transmite Consiliul Județean Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scăpăm de mersul la ghișeu? Platformă online pentru înmatricularea sau radierea mașinilor

Nu peste multă vreme am putea scăpa de deplasările la ghișee pentru înmatricularea sau radierea autoturismelor.Camera Deputaţilor a adoptat,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect