0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Impozite mărite cu 500% pentru proprietarii a patru terenuri neîngrijite din Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Proprietarii a 4 terenuri neîngrijite vor plăti cu 500% mai mult impozit în 2023.

Astfel, spre exemplu, în loc să plătească 570 de lei / an, proprietarul unuia dintre acestea va trebui să achite 3.420 lei în 2023.

banner

Cele patru terenuri sunt situate pe străzile Șoimului, Oituz, Zăvoi și Muncii, având suprafețe între 295 și 1.440 de metri pătrați. Proprietarii lor au fost somați de Poliția Locală, li s-a transmis un termen până la care să ia măsuri pentru igienizarea terenurilor și, pentru că nu s-au conformat, au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

Nici amenda nu i-a determinat însă să le curețe, astfel că următorul pas este această creștere semnificativă a impozitului.

„Poliția Locală verifică constant terenurile private fără construcții pentru a asigura menținerea curățeniei lor, eliberarea de buruieni și deșeuri, pentru ca acestea să nu reprezinte un pericol pentru sănătatea sibienilor.

În anul 2022, au fost identificate 110 terenuri neîngrijite de către proprietarii lor. În urma avertismentelor, 106 terenuri au fost curățate”, a transmis municipalitatea sibiană.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect