22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

În 2023, interes dublu pentru Agenda Educațională ințiată de liberalii sibieni

Cele mai citite

Cele 22 de proiecte depuse vizează educația în domeniul mobilității și siguranței în trafic, formarea competențelor de viată, dezvoltarea sănătoasă, promovarea lecturii, robotică și multe altele”

viceprimarul Alexandru Dumbravă
banner

Liberalii sibieni confirmă faptul că numărul total al proiectelor depuse spre finanțare pe Agenda Educațională a Consiliului  Local Sibiu  este de 22, dublu față de anul trecut.

Agenda Educațională este un mecanism de susținere la nivelul municipiului Sibiu a proiectelor din domeniul educației, inițiat  de consilierii PNL Sibiu și a intrat în al treilea an de funcționare.

În 2023, suma totală alocată pentru Agenda Educațională este de 500 mii lei, crescută de la 300 de mii de lei, cât era prevăzut în proiectul inițial de buget.

Vom  vota luna această, în Consiliul Local Sibiu, lista   finală a celor 22 de proiecte depuse. Încă o inițiativă liberală, se bucură de interes în comunitate”, a scris pe pagină sa președintele PNL Sibiu, Adrian Bibu.

„Este îmbucurătoare pentru noi diversitatea de activități propuse spre finanțare. Cele 22 de proiecte depuse vizează educația în domeniul mobilității și siguranței în trafic, formarea competențelor de viată, dezvoltarea sănătoasă, promovarea lecturii, robotică și multe altele”, afirmă viceprimarul Alexandru Dumbravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect