25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Începe FITS: Două mari parcări vor fi închise pe perioada festivalului

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Festivalul Internațional de Teatru Sibiu (FITS) va aduce multă bucurie și spectacol pe străzile orașului, dar și unele dificultăți de trafic și de mobilitate, pentru sibieni. Pentru buna desfășurare a festivalului, primăria va închide două parcări importante, ce vor fi utilizate de organizatori.

Începând din 24 iunie, până pe 4 iulie, pe străzile Sibiului și în sălile de spectacole se vor derula sute de evenimente, cu participarea a mii de artiști și a altor mii de turiști străini, care se vor alătura localnicilor. Vor fi, în același timp, probleme cu parcările, pentru că numărul de mașini de pe străzi va crește.

Parcări închise în Sibiu, pe perioada FITS

După cum anunță Primăria Sibiu, parcarea Teatrului și parcarea din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu vor fi închise publicului. Parcarea de lângă TNRS va fi închisă începând de astăzi, 20 iunie, până pe 5 iulie. Parcarea din spatele Centrului Ion Besoiu se va închide pe 23 iunie și va rămâne așa până pe 4 iulie.

Primăria recomandă celor care vor să parcheze în zona centrală să folosească parcarea Cazarma 90, care va deveni, probabil, neîncăpătoare pe parcursul festivalului. De asemenea, primăria recomandă utilizarea transportului public, inclusiv Linia Verde.

Noi recomandăm sibienilor să evite deplasarea cu automobilul personal în zonele centrale și să parcheze mașina în zone mai depărtate de perimetrul spațiilor de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect