13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Intrare liberă la Zoo de Ziua Copilului

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Ca în fecare an municipalitatea marchează împreună cu comunitatea sibiană Ziua Internaţională a Copilului. Iar pentru că Grădina Zoologică este un loc dedicat cu precădere copiilor şi anul acesta de intrarea la acest obiectiv va fi gratuită. Prin urmare toţi copiii şi tinerii în vârstă de până la 18 ani vor putea să viziteze gratuit animalele de la Zoo Sibiu – un mediu educativ şi relaxant atât pentru ei cât şi pentru cei care îi însoţesc.

banner

Grădina Zoo poate fi vizitată în această perioadă după programul de vară, în intervalul orar 9 – 19.

Din luna aprilie, la Grădina Zoologică din Sibiu se numără printre locatari şi o familie de adulţi cu 6 pui, donaţi de Grădina Zoologică din Veszprem, Ungaria, de unde au fost aduse în iarnă şi două cămile.

Preţul unui bilet de intrare este în continuare neschimbat: 3 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru studenţi şi pensionari. Cu excepţia acestei zile, când intrarea este gratuită, biletul redus pentru copii şi elevi este de 2 lei.

Vizitatorii vor putea admira cele aproape 190 de exemplare din 47 de specii şi se vor putea relaxa închiriind o barcă pentru o plimbare pe lac sau, admirând fântâna arteziană amenajată pe suprafaţa lacului sau pur şi simplu odihninu-se la terasa deschisă în cadrul Grădinii.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect