21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Membrii secțiilor de votare își vor primi, de mâine, indemnizațiile

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Membrii secțiilor de votare din cadrul alegerilor parlamentare își vor primi, în curând, banii.

Pentru membrii secțiilor de votare, pentru operatori, informaticieni și personalul tehnic auxiliar din județul Sibiu Instituția Prefectului județul Sibiu a virat, astăzi, în contul primăriilor sumele pentru indemnizații, urmând ca acestea să fie achitate beneficiarilor de primăria pe raza căreia și-au desfășurat activitatea.
Pentru Sibiu, plata pentru membrii secțiilor de votare, pentru operatori, informaticieni și personalul tehnic auxiliar se va efectua astfel: pentru persoanele care au transmis contul IBAN sumele vor fi virate de către Instituția Prefectului județul Sibiu în conturile beneficiarilor începând cu data de 17.12.2020; pentru persoanele care nu au transmis contul IBAN plata acestora se va face în numerar la sediul Instituției Prefectului județul Sibiu, strada Andrei Șaguna nr. 10 după următorul program: joi, între orele 9 -15, și vineri între orele 9-13.
Pentru persoanele din Mediaș care au transmis contul IBAN, sumele vor fi virate de către Instituția Prefectului județul Sibiu în conturile beneficiarilor începând tot de mâine. Pentru persoanele care nu au transmis contul IBAN plata acestora se va face în numerar la sediul Primăriei municipiului Mediaș, joi, între orele 10-15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect