6.2 C
Sibiu
marți, februarie 20, 2024

Proiectul noului spital județean, la mâna Guvernului. Raluca Turcan ”nu poate da garanții”

Cele mai citite

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat, astăzi, că „nu poate da garanții” în ceea ce privește asigurarea finanțării pentru proiectul noului spital județean. Totodată, președintele PNL Sibiu spune că proiectul de la Sibiu nu este privit separat de Guvernul Ciolacu, în raport cu celelalte proiecte noi de spitale în țară, și că acesta „nu este o negociere politică directă. Nu depinde de mine”.

Raluca Turcan spune că Guvernul nu a stabilit o dată clară când va fi lansat ghidul pentru domeniul Sănătate în ceea ce privește accesarea fondurilor europene, astfel încât autoritățile locale să înceapă procedurile de aplicare. „Când va fi o decizie, o vom comunica”, a spus Raluca Turcan, care a continuat afirmând că proiectul noului spital județean din Sibiu va intra la pachet cu celelalte proiecte de spitale noi din țară.

În altă ordine de idei, Raluca Turcan nu a comentat afirmația lui Jurgen Porr, liderul consilierilor județeni FDGR, care i-a cerut președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, să îți ceară scuze față de consilierul USR din CJ, pentru afirmația „votul dumneavoastră oricum nu contează”, făcută în ședința de consiliu județean din decembrie 2023. „Nu mă pronunț asupra dezbaterilor din ședințele Consiliului Județean”, a spus Ministrul Culturii.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect