19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Poliția Locală Voluntară prinde contur la Mediaș

Cele mai citite

În urmă cu aproximativ 6 luni de zile mai mulți medieșeni au demarat o petiție online pentru înființarea Poliției Locale Voluntare la Mediaș. Coincidență sau nu, Poliţia Locală din municipiul Mediaș a elaborat recent un proiect care face referire la înființarea și organizarea a mai multor activităţii de voluntariat în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale.

banner

Proiectul a fost discutat în cadrul ședintei comisiei de liniște și ordine publică, a fost aprobat în forma inițială, urmând a fi supus spre dezbatere publică în cadrul următoarelor ședinte de consiliu. 

Scopul principal al activităţii de voluntariat îl reprezintă asigurarea transparenţei activităţii poliţiei locale, precum şi informarea cetăţenilor cu privire la actele normative şi procedurile legale aplicabile pe raza municipiului.

Practic, poate fi voluntar în această activitate orice persoană care este majoră, nu are cazier judiciar sau antecedente penale, consimte benevol să acţioneze ca voluntar şi are capacitatea deplină de exerciţiu, are o stare de sănătate corespunzătoare atestată pe bază de examen medical de specialitate, are cetăţenia romănă şi domiciliul pe raza municipiului Mediaş și a promovat cursurile de instruire organizate de Poliţia Locală.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect