19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Sindicaliştii din învăţământ protestează la Prefectură

Cele mai citite

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o acțiune de protest a reprezentanților Sindicatului Învățământului Preuniversitar Județul Sibiu.

Protestul vine ca urmare a nemulțumirilor privind finanțarea sistemului educațional, aplicarea integrală a dispozițiilor Legii cadru a salarizării personalului plătit din fonduri publice și acordarea majorărilor salariale în sistemul de învățământ.

banner

Prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, i-a invitat pe reprezentanții S.I.P. Sibiu la dialog. Pe această cale, i-a asigurat că în urma ședinței Comisiei de Dialog Social din data de 16 martie 2023, la care au fost prezenți și membrii Sindicatului Învățământului Preuniversitar Județul Sibiu, revendicările au fost trimise către Guvernul României exact în aceiași zi.

La finalul întâlnirii, prefectul judeţului i-a asigurat pe membrii reprezentanți că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României, dar și de colaborarea sa în tot ceea ce privește dialogul și i-a asigurat de întregul său sprijin. În încheiere, reprezentantul sindicatului Leonard Stancu i-a transmis prefectului de Sibiu: ”Vă mulțumim pentru solicitudinea dumneavoastră și sperăm să ne sprijiniți și de acum încolo!”

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect