9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Primăria Sibiu, pregătită pentru deszăpezire. Meteorologii au anunțat că astăzi încep ninsorile

Cele mai citite

În contextul prognozei meteo care indică ninsori în următoarele ore, Primăria Sibiu informează sibienii că este pregătită pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire.

Conform contractului încheiat cu operatorul SC Salubritate Deva & SC Terra Building, acesta are obligația de a interveni cu următoarele utilaje: 15 autospeciale cu echipamente pentru împrăștierea materialul antiderapant lichid și solid, dintre care 13 dotate cu plug pentru îndepărtatul mecanizat al zăpezii; șase utilaje pentru îndepărtatul mecanizat al zăpezii; 16 utilaje pentru transportul zăpezii;11 utilaje pentru încărcarea zăpezii.
„Operatorul are în stoc cantități suficiente de sare și nisip, precum și un produs lichid care va fi utilizat pentru topirea zăpezii. De asemenea, operatorul are pregătiți 90 de angajați pentru îndepărtarea manuală a zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant pe scările din spațiul public, în stațiile de autobuz și în zonele pietonale”, arată Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect