Primarul Mediașului: Va exista toată disponibilitatea pentru realizarea centurii ocolitoare

Nu contează cine face lobby pentru centura ocolitoare, important este să vedem că încep lucrările. Primarul Mediașului consideră că nu este important cine spune că muncește mai mult, ci ca lucrările la varianta ocolitoare a orașulu să demareze. Gheorghe Roman a spus că a asistat la disputa politică între parlamentarii și a dat asigurări că din punctul de vedere al administrației locale medieșene va exista întreaga disponibilitate pentru realizarea centurii ocolitoare a orașului.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat pe SICAP, site-ul de achiziții publice, anunțul pentru proiectarea și execuția centurii ocolitoare a municipiului Mediaș, cu o lungime de 8,5 kilometri. Durata contractului va fi de 30 luni din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și minim 36 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Valoarea estimată a acestui proiect este de 125.739.114 lei, fără TVA.
„Am citit și eu anunțul publicat în cadrul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, am văzut disputa care este în momentul de față între parlamentarii PNL și PSD. Fiecare încearcă să-și atribuie diverse merite. Eu spun că în momentul de față mai este mult de lucru și cred că pentru noi, medieșenii, până la urmă nici nu contează cine face lobby, cine spune că muncește mai mult. Haideți să vedem că această lucrare începe și pot să vă asigur că din partea Primăriei Mediaș va exista disponibilitate totală pentru ca acest proiect să se realizeze”, a spus primarul municipiului de pe Târnava Mare.
FOTO – Arhivă

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect