9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Proiectul de reabilitare a pasarelei de la stadionul Gaz Metan, în faza impactului de mediu

Cele mai citite

Proiectul de reabilitare a pasarelei de lângă stadionul Gaz Metan din Mediaș este în faza procedurii de evaluare a impactului de mediu.
 
Municipiul Mediaș, titularul proiectului „Reabilitare pasarelă stadion”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare pasarelă stadion”.
„Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Sibiu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului”, se arată într-un anunț postat pe site-ul municipalității.
Pasarela a fost construită în a doua parte a anilor 70, iar de atunci nu s-a mai intervenit pentru reabilitări sau reparații. Pornind de la aceste considerente, anul trecut a fost comandată o expertiză tehnică, iar începând din acest an pasarela va fi reabilitată. Potrivit reprezentanților Primăriei Mediaș, în ultimii ani s-au constatat degradări la calea de rulare, structura metalică și la pilonii de susținere ai pasarelei pietonale peste râul Târnava Mare din zona stadionului Gaz Metan.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect