17.4 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Rabla Local pentru mașinile mai vechi de 15 ani

Cele mai citite

Mașinile din Sibiu, mai vechi de 15 ani și maxim Euro 3 se încadrează la programul Rabla Local

Conform Comunicatului de Presă 155/BC din data 28.07.2023, Programul Rabla Local a început iar sibienii au timp pentru înscriere până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat Municipiului Sibiu – maxim 1.000 de autovehicule.

Cui se adresează Programul Rabla Local?

banner
banner
banner
banner

Programul Rabla Local se adresează persoanelor fizice care au o mașină mai veche de 15 ani, maxim Euro 3 și doresc să o predea la Remat Auto, centru autorizat de colectare a vehiculelor scoase din uz. Astfel, pentru casarea ei, proprietarul, care aparține de Primăria Sibiu, primește personal, în contul bancar, 3000 lei (sumă nerambursabilă), fără a fi obligat să își achiziționeze o mașină nouă.

Procedura de înscriere în Programul Rabla Local poate fi simplă și rapidă, cu ajutorul Remat Auto Sibiu

Administrația Fondului de Mediu a publicat regulamentul și condițiile de îndeplinire pentru înscrierea în Programul Rabla Local. Aceste informații le puteți găsi aici: Informații și documente necesare
Intenția de a participa la Programul Rabla Local Sibiu, poate fi concretizată cu ajutorul centrului de colectare autorizat, Remat Auto Sibiu. Acesta vine în sprijinul persoanelor interesate, care nu au timp pentru înscriere și întocmire dosar, însă care doresc să dea mașina veche la casat și să primească 3000 lei nerambursabili, personal, în cont.

Pe lângă consultanță promptă, centrul de colectare autorizat, Remat Auto Sibiu (situat la ieșirea spre Daia) te ajută cu următoarele detalii importante:

●  Crearea contului în platforma AFM, înscriere, pregătire dosar complet, predarea vehiculului uzat către centrul Remat Auto Sibiu, transport gratuit a mașinii mai vechi de 15 ani, eliberare certificat distrugere și radiere.

●  Persoanele care beneficiază de ajutorul centrului Remat Auto Sibiu, trebuie DOAR să depună dosarul la Primăria Sibiu, să semneze contractul de finanțare cu Primăria, să predea către Primărie certificatul de distrugere primit de la Remat Auto Sibiu și să încaseze suma de bani (3000 lei nerambursabili), personal, în contul bancar.

Înscrie-te acum la Programul Rabla Local și te poți număra printre cele 1000 de persoane care reciclează vehiculele scoase din uz, pentru un Sibiu mai verde, cu ajutorul Remat Auto Sibiu!

Remat Auto Sibiu (ieșirea spre Daia) | Sibiu, str. Ștefan cel Mare, nr. 192 | Consultanță Rabla Local 0744 88 99 44 | www.rematautosibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect