9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Săptămână cu peste 1.100 de joburi în Sibiu și județ. 55 sunt pentru sibienii cu studii superioare

Cele mai citite

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.111 locuri de muncă vacante oferite de către 103 angajatori.
 
Din totalul locurilor de muncă, 55 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută analist calitate, director economic, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, inginer construcţii civile, inginer instalaţii pentru construcţii, logistician gestiune flux, proiectant inginer mecanic, referent de specialitate financiar – contabil sau responsabil proces, în timp ce 1.056 sunt pentru persoane fără studii superioare.
56 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 18 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 19 locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 19 locuri de muncă pentru agenți de securitate. 12 posturi sunt oferite pentru asfaltatori, 5 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble și 65 de posturi pentru muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 15 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 67 de posturi pentru lucrători comerciali și 37 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect