24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Se contractează lucrările pentru ridicarea bazei sportive la Școala Gimnazială 7 din Mediaș

Cele mai citite

Proiectul bazei sportive de la Școala Gimnazială numărul 7 din municipiul Mediaș face pași importanți. Astfel, la începutul lunii octombrie 2020, Compania Națională de Investiții a demarat procedura privind contractarea proiectării și execuția lucrărilor aferente acestei investiții.

Terenul aferent amplasamentului este situat în incinta Școlii Gimnaziale numărul 7, cu o suprafață de 1.508 metri pătrați, aici urmând să fie amenajat un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis, precum și o clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi. În luna iunie a acestui an s-a primit din partea Companiei Naționale de Investiții informarea oficială cu privire la introducerea acestei investiții pe lista sinteză a subprogramului „Complexuri Sportive”al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
În ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din luna iulie a fost aprobată, prin hotărârea 186, predarea către ministerul de resort a amplasamentului aferent construcției, precum și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect