21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Se redeschid parcurile și locurile de joacă din Mediaș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Vești bune pentru copiii din Mediaș. După o analiză a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, s-a decis redeschiderea locurilor de joacă din municipiu.

După ce au analizat situația epidemiologică la nivel local, la propunerea primarlui Gheorghe Roman s-a decis redeschiderea locurilor de joacă din municipiu. În aceeași ședință s-a hotărât și redeschiderea parcurilor de pe raza orașului. Părinții copiilor dar și medieșenii care vor merge în parcuri sunt sfătuiți să respectele normele și restricțiile impuse în actuala stare de alertă pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus.
“La propunerea mea, Comitetul pentru Situații de Urgență constituit la nivelul orașului nostru a aprobat deschiderea locurilor de joacă și a parcurilor din Mediaș. Părinții sunt îndemnați să îi supravegheze cât mai atent pe copii în parc și să respecte normele de sănătate în vigoare”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect