19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Se toarnă covor asfaltic pe două străzi din Mediaș

Cele mai citite

Peste aproximativ trei săptămâni, străzile Principele Ștefan Bathory și Fagului din cartierul medieșean Moșnei vor fi asfaltate.
În ultima perioadă s-au desfășurat lucrări pregătitoare, iar în prezent urmează turnarea covorului asfaltic. După finalizarea acestor lucrări responsabilii municipalității medieșene vor pregăti licitația pentru o altă investiție importantă, pe strada Valea Adâncă, unde va fi reabilitat inclusiv podul peste Valea Moșnei.
„Și în aceste condiții grele, după o muncă de aproximativ 30 de zile, straăzile Fagului și Bathory din cartierul Moșnei sunt pregătite pentru turnarea covorului asfaltic. Apreciez că în aproximativ trei săptămâni putem să spunem că lucrările pe cele două străzi sunt finalizate.
Va rămâne astfel ca pe parcursul acestui an să organizăm licitație pentru investiția de pe strada Valea Adâncă. Mă bucură faptul că în marea lor majoritate oamenii care locuiesc în zonă sunt mulțmiți de lucrările efectuate. Îmi cer scuze pentru disconfortul creat și le mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere”, a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect