19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Sibiu 100% partener unic pe Sibiu al liderului de piaţă Midas Media

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Midas Media a devenit lider de piata si cea mai mare regie de presa locala din Romania, prin semnarea celor mai recente parteneriate. In numai 6 luni de activitate, Midas a reusit sa consolideze un tiraj de 230.000 de exemplare, cu o audienta estimata la peste 1.000.000 de cititori pe editie. Intentiile Midas sunt de a dezvolta aceasta activitate pana la acoperirea teritoriala totala, dar si prin servicii suplimentare pentru parteneri si pentru clienti.

banner

Partenerii Midas s-au reunit saptamana trecuta pentru stabilirea strategiilor de comunicare si de pozitionare, iar Midas ii va reprezenta in cel mai scut timp sub brandul Presa Buna. Acest brand isi asuma implicit un standard ridicat de calitate si o transparenta masurabila a performantelor. Clientii de publicitate vor regasi in Presa Buna doar titlurile care conteaza pe pietele locale din Romania.Proiectele de branding si de comunicare vor fi realizate in colaborare cu companiile Imagistica si OMA Vision.

Cel mai important pas al retelei Presa Buna este repozitionarea strategiei de vanzari fata de CPM (cost pe mie) si lansarea, incepand cu anul viitor, a unei politici revolutionare de vanzari. Silviu Ispas, actionar Midas: „Am ajuns la concluzia ca pasii minimali pe care trebuie sa ii facem in cel mai scurt timp sunt refacerea rate cardurilor dupa principii de afaceri realiste si ofertarea integrata, modelata pe asteptarile clientilor. In paralel, Independent Online, firma care face parte din acelasi grup cu Midas, are in atentie o serie de proiecte online, majoritatea in parteneriat cu Presa Buna, primul proiect urmand sa fie lansat deja in 2010.” Midas va furniza clientilor solutii de comunicare nationala, dar la momentul oportun si cu parteneri de calitate care livreaza rezultate cuantificabile.

Din punct de vedere al portofoliului, presa locala va fi reprezentata pe piata de publicitate dupa cum urmeaza:
Presa Buna (parteneriate Midas):
23 de ziare partenere (din care 3 titluri de incepand cu 2011)
~ 230.000 de exemplare tiraj consolidat
Informmedia
10 ziare (proprietate Informmedia)
~ 130.000 exemplare tiraj consolidat
ARBOsfera (parteneriate ARBOmedia)
34 de ziare partenere
~ 120.000 exemplare tiraj consolidat

Presa Buna reuneste astazi titlurile:

1.Sibiu 100%,
2.Ring,
3.Monitorul de Alba,
4.Glasul Aradului (din 2011),
5.Monitorul de Botosani,
6.Semnal de Buzau,
7.Servus Cluj,
8.Mesagerul de Cluj,
9.Gazeta de Sud (din 2011)
10.Semnal de Dambovita,
11.Semnal de Ialomita si Calarasi
12.Semnal de Ilfov si Giurgiu,
13.Informatia Zilei de Maramures,
14.Ziarul de Mures
15.Zi de Zi,
16.Gazeta de Olt (din 2011)
17.Semnal de Prahova,
18.Informatia Zilei (Satu Mare),
19.Magazin Salajean,
20.Monitorul de Suceava,
21.Obiectiv Vaslui,
22.Monitorul de Vrancea,
23.Transilvania Business

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect