21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

8 elevi din Mediaş, premiaţi pentru performanţele şcolare şi sportive

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Un număr de 8 elevi cu rezultate excepţionale la competiţii sportive sau concursurile şcolare au fost premiaţi, miercuri, de municipalitatea medieşeană.

banner

Elevii au primit din partea municipalității diplome de performanță, dar și sume de bani, în funcție de criteriile specifice de acordare a acestei categorii de stimulente. De bursele de performanță beneficiază elevii care au obținut locurile I, II sau III la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare naționale organizate de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, la etapele naționale ale competițiilor și concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico – științific, de nivel național, organizate de către minister sau care s-au calificat la un concurs internațional.

În cadrul evenimentului de miercuri au fost premiați şase elevi ai unor licee medieşene. Aceștia sunt Samira Armenean, Iulia Mărginean, Alexandra Șimon, Iulia Ivan, Maria Beldean și Daniela Călin. Liceenii au fost premiați pentru performanțele obținute la karate, atletism respectiv chimie. De asemenea, alţi doi elevi ai unor şcoli gimnaziale din municipiu au fost premiaţi în cadrul festivităţii. Este vorba despre Alexandra Hudea, campioană națională la atletism și David Pocan, câștigător al fazei naționale a Olimpiadei de limba și literatura română pentru minorități la categoria şcoli gimnaziale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect