21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Tursib modifică traseele din Zona Industrială Vest

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Tursib modifică de săptămâna viitoare unele trasee care deservesc Zona Industrială Vest. „Modificările intervin din două motive. în primul rând traseele Tursib vor fi scoase de pe strada Salzburg care va prelua o parte din traficul din centură. Un alt motiv, la fel de important, traseele vor fi prelungite pentru a putea răspunde nevoilor angajaţilor unor societăţi care funcţionează în această zonă, în urma solicitărilor pe care aceste firme le-au făcut către societatea de transport public în comun” a explicat primarul Klaus Iohannis.

banner

Vă prezentăm în cele ce urmează modificările care vor intra în vigoare din săptămâna următoare:

Modificări în traseele 111, 113, 114 şi 115

începând cu data de 22.11.2010, la solicitarea firmelor Kuhnke şi Aeronamic, autobuzele care au capăt de linie pe str. Europa Unită, vor efectua următorul circuit: strada Europa Unită – str. Lyon – str. Barcelona – Europa Unită – continuare pe vechiul traseu. 

Cu aceeaşi dată se vor desfiinţa staţiile „Kuhnke 1”, „Kuhnke 2”, „Marquardt” de pe str. Europa Unită şi se vor înfiinţa staţiile:
– „Aeronamic” – pe str. Lyon, punct de urcare – coborâre pentru angajaţii firmelor Kuhnke şi Aeronamic;
– „Atlanta” – capăt de linie – punct de staţionare pe strada care face legătura între firma Atlanta şi firma Aeronamic

Angajaţii firmei „Marquardt” vor utiliza staţia „Biomin”, atât pentru urcare, cât şi pentru coborâre. Orarele de circulaţie ale autobuzelor de pe traseele 111, 113, 114 şi 115, nu vor suferi modificări.

Modificări ale traseelor 11, 112, 116, 117 şi 118

Datorită restricţiilor impuse de circulaţia pe centură, începând cu data de 29.11.2010 autobuzele de pe traseele 112, 116, 117 şi 118 care au capăt de linie pe str. Salzburg la orele 7, 15 şi 23, vor efectua următorul circuit: Şos. Alba Iulia – str. Salzburg – opriri în staţiile SNR Rulmenţi şi SC Continental pentru coborârea angajaţilor care intră în schimb, circulă în continuare pe str. Barcelona – str. Europa Unită – Şos. Alba Iulia – staţionare în dreptul firmelor Bricomat şi RAR – plecare pentru ieşirea din schimb a angajaţilor de pe str Salzburg – str. Barcelona – str. Europa Unită – Şos. Alba Iulia – continuare pe vechiul traseu.

Autobuzele 112, 116, 117 şi 118 în afara orelor 7, 15 şi 18 şi autobuzul 11 vor circula astfel: Şos. Alba Iulia – str. Salzburg – str. Barcelona – str. Europa Unită – Şos. Alba Iulia, cu continuare pe vechiul traseu.

Se vor desfiinţa următoarele staţii:
– „Comat”, amplasată pe Şos. Alba Iulia vis-a-vis de Bricomat. Călătorii care foloseau această staţie, pot urca în autobuzele care staţionează în faţa magazinului Bricomat sau se pot deplasa la staţia „Aeroport”.
„SNR Rulmenţi 1” de pe str. Salzburg, vis-a -vis de sediul SNR Rulmenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect