17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Viceprimarul Răzvan Pop și-a dat demisia. În locul său ar putea fi ales Tiberiu Drăgan, de la PNL

Cele mai citite

Așa cum Sibiu 100% anticipase, începând din 30 mai, la conducerea Primăriei Sibiu și Consiliului Local Sibiu se vor produce unele modificări importante. Viceprimarul Răzvan Pop și-a înaintat demisia din funcția de viceprimar, iar Adrian Bibu va fi validat în postul de consilier.
Începând de săptămâna viitoare, Sibiul va avea un nou viceprimar, cel mai probabil în persoana lui Tiberiu Drăgan, director Electrica și consilier local din partea PNL. Potrivit înțelegerii dintre FDGR și PNL, liberalii au dreptul la un post de viceprimar, iar propunerea pe care o face partidul ar treui susținută de partenerii de la FDGR, deci nu ar trebui să fie probleme de validare, chiar dacă PNL nu are majoritate. Răzvan Pop și-a depus demisia la secretariat pe 22 mai, el urmând să rămână doar consilier local. În plus, se pare că el va renunța și la funcția de președinte al organizației municipale PNL Sibiu, în locul lui urmând să fie ales Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania. Acesta va fi validat pe 30 mai, în ședința Consiliului Local Sibiu, în postul de consilier local în locul lui Virgil Popa, care a demisionat luna trecută. Bibu va face parte, potrivit proiectului de hotărâre, din Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură.
Pentru anul viitor, Adrian Bibu ar trebui, dacă lucrurile decurg potrivit planurilor PNL, să fie candidat al acestei formațiuni la postul de primar al Sibiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect