24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Vino să-ţi cumperi rochia ta de vis!

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Cel mai longeviv târg de nunţi din Sibiu revine şi anul acesta, sub sloganul: „Vino să-ţi cumperi rochia ta de vis!”. Cea de-a noua ediţie a evenimentului organizat de Ton Mariage va avea loc între 9 şi 11 martie, la Hotel Continental Forum. în cele trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea să aleagă dintr-o gamă largă de servicii, potrivite nunţii lor: de la produse de cofetărie până la rochii de mireasă, costume de miri, limuzine sau servicii foto/video.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Viitoarele mirese care calcă în această perioadă pragul târgului de nunţi vor avea o misiune foarte greu de îndeplinit – să aleagă dintre sutele de modele de rochii care vor fi expuse, de la mai multe case de modă din Sibiu şi din ţară – şi vor fi impresionate de complexitatea modelelor de rochii în care se vor bucura în cea mai importanta zi din viaţa lor – ziua nunţii.
Agentia Ton Mariage va întâmpina viitorii miri cu oferte şi prezentări de aranjamente spectaculoase, iar celelalte firme specializate în organizarea evenimentelor vor oferi, de asemenea, reduceri care mai de care mai avantajoase.
Târgul va fi deschis de vineri, 9 martie, până duminică, 11 martie, între orele 10.00 şi 20.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect