25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Zahar si faina pentru pensionari si someri

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

în  cadrul actiunii de distribuire a produselor alimentare care vin din partea Uniunii Europene pentru categoriile sociale defavorizate, Primaria Sibiu va distribui în urmatoarea perioada zaharul si faina catre pensionarii si somerii care nu au ridicat pâna acum aceste ajutoare.

în perioada 23 – 27 noiembrie si 2-4 decembrie, pensionarii cu venituri de pâna la 400 de lei si somerii care nu si-au ridicat zaharul si faina pot face acest lucru între orele 9 si 16, în baza buletinului de identitate. în cazul persoanelor nedeplasabile, persoana care se prezinta în vederea ridicarii va prezenta în original cartea de identitate a beneficiarului si cartea de identitate proprie.

Actiunea de distribuire a acestor ajutoare se desfasoara la Magazinul Bricomat din Soseaua Alba Iulia, fiecare dintre beneficiari primind 15 kilograme de faina si 4 kg de zahar.

Actiunea de distribuirea a produselor alimentare pentru un numar total de 12287 persoane, la nivelul municipiului Sibiu este asigurata de Primaria Municipiului Sibiu, Serviciul Public de Asistenta Sociala Sibiu, Serviciul Public de Politie Comunitara Sibiu si Serviciul Public Cantina Municipiului Sibiu. Pâna în prezent un numar de 6207 beneficiari au ridicat cantitatea de faina si 2625 de beneficiari au ridicat cele 4 kg de zahar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect