27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Anunț acord mediu Continuare dezvoltare proiect SC K&K Investment

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

SC K&K INVESTMENT SRL, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Continuare dezvoltare proiect’’Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, conform PUZ aprobat cu HCL 361 / 2007, construire cladire comerciala corp C3.1, cu regim de inaltime P, amenajri exterioare – platforma parcare clienti si platforme pentru aprovizionare, drumuri si accese, trotuare, spatii verzi, imprejmuire, reserve PSI, bazine de retentie si statie de pompare ape pluviale, retele de incinta, racord electric, post trafo, record canalizare pluviala, elemente de signalistica publicitara, amplasare panouri de reclame pe fatade, organizare de santier, Supermarket Lidl”, propus a fi amplasat in municipiul Sibiu, str. Calea Surii Mari, jud. Sibiu. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni – vineri, intre orele 10.00 – 12.00 si la sediul K&K Investment, Sibiu, str. Dealului, nr. 24, jud. Sibiu, in zilele de luni-vineri, intre orele 10.00 – 16.00.

banner

 Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu sau pe e-mail: office@apmsb.anpm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect