6.2 C
Sibiu
marți, februarie 20, 2024

Anunț evaluare mediu

Cele mai citite

SC SIRIUS IMMOB 2 SRL, titular al proiectului, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incarare de catre APM Sibiu in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire parc fotovoltaic, drumuri de incinta, racorduri la drumurile publice, retele de chipamente tehnice in incinta si de racordare la SEN, imprejmuire, organizare de santier”, propus a fi amplasat in Comuna Iacobeni, extravilan, CF nr. 200349 judetul Sibiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni – vineri, intre orele 09.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmsb.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Sibiu.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect