14.1 C
Sibiu
marți, septembrie 26, 2023

APĂ CANAL SIBIU a semnat un contract sectorial de produse

Cele mai citite

In data de 06.07.2023, a fost semnat contractul sectorial de produse Lotul 2 Achiziția de debitmetre, senzori de presiune și loggeri de transmitere date (inclusiv platformă de vizualizare a datelor) , 1 set de loggeri acustici și vană de reducere a presiunii în cadrul PROIECTULUI DIGITALIZAREA INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ PENTRU OPERATORUL REGIONAL APĂ CANAL SIBIU SA, SMIS 2014+ 158119 între APĂ CANAL SIBIU S.A., în calitate de beneficiar și ENVIROTRONIC S.R.L. în calitate de furnizor.

banner
banner
banner
banner

Contracul are o valoare de 1.615.800 lei și o durată de execuție de 6 luni.

Obiectivul general al Proiectului este îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată în beneficiul mediului și al populației din aria de operare a APA CANAL SIBIU din județele Sibiu și Brașov în concordanța Obiectivului Specific 3.2 al POIM, respectiv ”Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației”.

În cadrul acestui contract de produse se vor achiționa 30 de bucăți debitmetre, senzori de presiune și loggeri de transmitere date, inclusiv platformă de vizualizare a datelor pentru delimitarea unor zone de control a pierderilor în Municipiile Sibiu și Făgăraș precum și vană de reducere a presiunii ce va fi montată pe conducta de aducțiune apă potabilă pentru municipiul Făgăraș.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Amenzi de peste 200.000 de lei, în weekend, pe șoselele din Sibiu și județ

În weekend, polițiștii rutieri sibieni au constatat 13 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 41 de permise de conducere,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect