25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Cuplarea noii retele de distributie apa potabila din Bdul Vasile Milea , intre Calea Dumbravii si str.Oituz

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marti, 07.06.2022, in intervalul orar 08.00 – 16.00 , vor fi executate lucrari de cuplare a noii retele de apa PE 160 mm si a bransamentelor aferente blocurilor de pe Bulevardul Vasile Milea, pe tronsonul cuprins intre Calea Dumbravii si str.Oituz.
Lucrările sunt executate de catre Apa Canal Sibiu SA si firma Universal Business , în cadrul proiectului de modernizare a retelei de distributie apa potabila din Bdul Vasile Milea, derulat de operatorul Apa Canal Sibiu SA.
Pe durata lucrarilor, in intervalul orar mentionat, se va intrerupe alimentarea cu apa pentru blocurile existente pe ambele laturi ale Bdului Vasile Milea, astfel : bl.4,5, 6,7,8,9A,10A,11A + Complexul Comercial ( cu mag.PROFI…) si blocurile 9,10, 11, situate in spatele sediului Politiei Sibiu.
Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectata , apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va stationa langa Complexul Comercial.
La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect