25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Familia Carabulea anunță că a donat 4.000 de măști Spitalului Județean

Cele mai citite

Familia Carabulea a transmis un comunicat prin care anunță că vine în sprijinul autorităților locale, „în această perioadă de colaps medical fără precedent, creată la nivel mondial de virusul Covid-19”. Comunicatul este semnat de General Hotel Group și familia Carabulea. General Hotel Group este compania prin care familia Carabulea deține Hotel Ramada, în care sunt cazate persoanele aflate în carantină de autorități.
«,,Este un moment critic prin care trecem cu toții, de aceea este foarte important să acționăm rapid și să sprijinim cât de mult putem autoritățile. Solidaritatea, unitatea și respectarea instrucțiunilor date de către Guvern este esențială” – Ilie Carabulea.
În contextul pandemiei create de Coronavirus, familia Carabulea dă o mână de ajutor doctorilor și întregului personal medical din Sibiu, prin donarea unui număr de 4000 măști chirurgicale către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Măștile au fost achiziționate prin UNIFARM, și urmează să fie livrate direct către spital în zilele care urmează.
,,Familia Carabulea a fost și este alături de comunitatea sibiană. E o criza profundă și toate inițiativele private sunt binevenite pentru sistemul medical, aflat clar în impas. Înțelegem acest lucru, cu atât mai mult cu cât acum medicii sunt prima noastră linie de apărare în fața acestui nou virus, și trebuie sa ii sprijinim și noi.” – Ilie Carabulea.
Compania General Hotel Group și familia Carabulea se alătură, astfel, persoanelor și companiilor din Sibiu care vin în sprijinul sistemului medical județean și al autorităților locale în lupta cu virusul Covid-19, care a creat o pandemie la nivel global, și fac demersuri serioase pentru a ajuta comunitatea sibiană, prin toate mijloacele de care dispun.», se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect