7.4 C
Sibiu
luni, noiembrie 25, 2024

Publicitate electorală

spot_imgspot_img

eveniment

Florin Coșuleț: ”Dacă simți chemarea, fă-te actor sau actriță. Dar ascultă-ți și instinctul și lasă-te dus la Sibiu”. Școala de Teatru își turează motoarele

Cele mai citite

Școala de Teatru din Sibiu a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu își întregește familia. Actorul Florin Coșuleț este cel care va prelua tânăra clasă de actorie.

Florin Coșuleț se adresează tuturor celor care vor să opteze pentru una dintre specializările Actorie sau Coregrafie, Teatrologie și Management cultural și care vor avea certitudinea unui parcurs academic plin de experiențe deosebite. Pe lângă oferta educațională a Facultății sibiene de Teatru, candidații vor avea posibilitatea să participe la ateliere cu actori și dansatori apreciați în lumea artistică, să participe la festivaluri naționale și internaționale și la întâlniri speciale, mediate în fiecare an de FITS, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Cei care vor să-și continue studiile la Artele spectacolului Actorie, sunt pe mâini bune: tânăra clasă de Actorie va fi preluată de actorul Florin Coșuleț: „Actorul este un om aparte, ce-și rupe bucăți din suflet, își rupe duminicile, își răscolește mintea, pentru a întoarce semenilor săi o oglindă a adevărului. Îți trebuie chemare pentru asta. Dacă simți chemarea, fă-te actor sau actriță. Dar ascultă-ți și instinctul și lasă-te dus la Sibiu.

Ești pe mâini bune aici. Ești pe firul roșu al teatrului românesc, în vâlvătaia creativă a teatrului mondial.

Te aștept cu drag, cu emoție, cu mânecile suflecate, să transformăm joaca în joc, visul în realitate și munca în succes”, transmite Florin Coșuleț.

Foto: Facultatea de Teatru Sibiu

E vremea pentru o carieră în teatru

Înscrierile au început de pe data de 7 iulie și se vor termina pe 13 iulie, iar pe 15-16 iulie se vor desfășura probele eliminatorii și de aptitudini pentru Actorie, Coregrafie, Licență, iar pe 15 iulie, proba de aptitudini pentru Masterul de tehnici interpretative în artele spectacolului (TIAS) și de Management și Antreprenoriat Cultural (MAC).

Cei care aleg zona artelor spectacolului vor opta pentru un parcurs universitar de 4 ani de studii de Licență, în Actorie sau Coregrafie. Pentru ambele specializări vor parcurge un concurs mixt: proba de aptitudini și media la Bacalaureat. Pentru cei care optează pentru filiera teoretică, vor alege un parcurs de trei ani la Teatrologie  și Management Cultural, unde admiterea constă în concurs pe bază de dosare, cu media obținută la bacalaureat.

Toate specializările de licență pot fi continuate la cele două programe de Master. Pe data de 15 iulie va avea loc proba de aptitudini pentru Masterul de tehnici interpretative în artele spectacolului (TIAS) și interviul pentru specializarea  Management și Antreprenoriat Cultural (MAC).

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate electorală

spot_img
Ultimele știri

Apă-canal aniversează 130 de ani de distribuție centralizată

Apă Canal Sibiu celebrează, în aceste zile, 130 de ani de distribuție centralizată a apei, iar cu acest prilej...

Publicitate

spot_img

Știri pe același subiect