6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Miercuri se desfășoară proba scrisă a examenului de titularizare în județul Sibiu

Cele mai citite

Miercuri, 12 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul examenului de titularizare 2023.

În județul Sibiu, în patru centre de examen amplasate în municipiul Sibiu, 841 de candidați susțin examenul de titularizare.

Examenul debutează la ora 9.00, accesul în sală al candidaților fiind făcut în intervalul orar 7.30 – 8.30 în următoarele centre: Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (222 candidați), Liceul Teoretic „Constantin Noica” Sibiu (228 candidați), Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu (203 candidați), și Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu (188 candidați).

Numărul total de posturi și fracțiuni de posturi pentru care se desfășoară acest concurs este de 1.720, din care 184 posturi sunt titularizabile (post întreg cu viabilitate de cel puțin 4 ani – 28 posturi profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, 20 posturi educație fizică și sport pregătire sportivă de specialitate la cluburile sportive școlare , 17 posturi învățător limba română, 16 posturi educator limba română, 15 posturi educator limba germană, 12 posturi educator-puericultor, 12 posturi muzică instrumentală, 9 posturi educație fizică, 6 posturi mecanică instruire practică, 5 posturi limba și literatura engleză, 5 posturi fizică.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor școlare, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul ISJ Sibiu sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, și 19 iulie. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 26 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în 27 – 28 iulie 2023.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect