16.2 C
marți, iulie 23, 2024

Fondatorul  ASTRA FILM – Cetățean de Onoare al Sibiului – propunere

Cele mai citite

Bibu despre Dumitru Budrala: „Face neîncetat dovada atașamentului său pentru Sibiu”

Dumitru Budrala, fondatorul Festivalului ASTRA FILM, este propus de PNL  drept Cetățean de Onoare al Sibiului.

Publicitate

„ASTRA FILM FESTIVAL (AFF)  împlinește anul acesta 30 de ani de la prima sa ediție, cea din 1993. Devenit unul dintre marile evenimente  ale cinematografiei europene, ASTRA FILM a adus beneficii extraordinare comunității sibiene, iar  gestul nostru vine ca o recunoaștere fireasca a tuturor acestora.

Dumitru Budrala este cel care a creat AFF, este omul  căruia i se datorează creșterea  și calitatea de astăzi a festivalului, dar si  reușita misiunilor ambițioase pe care festivalul si le-a asumat  (Astra Film Junior, Doc School, Romania Open și foarte multe altele). Dumitru Budrala are alături o echipa pentru performantele căreia  merită, de asemenea, aprecieri”, se arata în postarea făcută de liberali pe pagina de socializare a organizației PNL  Sibiu.

declară Adrian Bibu, președintele PNL Sibiu

Președintele PNL Sibiu, Adrian Bibu, a afirmat ca Dumitru Budrala „face neîncetat, de zeci de ani, dovada atașamentului său pentru Sibiu și pentru oamenii care trăiesc aici” și că merită din plin acest titlu. În plus, liderul liberal și-a felicitat colegii pentru demers si pe consilierul local Corina Dăncilă pentru inițiativă.

spot_img
Ultimele știri

Emoții pentru profesori: Astăzi se afișează rezultatele la Titularizare

Primele rezultate la proba scrisă a examenului de titularizare vor fi afişate marţi, la sediile Inspectoratelor şcolare şi pe...