21.2 C

Întreruperi de energie electrică în Sibiu şi alte 5 localităţi din judeţ

Cele mai citite
banner

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:
MIERCURI 9 MARTIE
· între orele 8-16 în CURCIU, strada: PRINCIPALA –partial.
JOI 10 MARTIE
· între orele 8-16 în CURCIU, strada: PRINCIPALA –partial.
· între orele 8-14 în SIBIU, strazile: B-DUL VITEAZUL M, BL. P9, P10, P11, P12; OSTIRII, BL. 2, 4, 6, 8; IORGA NICOLAE, BL. 49, 51, 51A; ALEEA TABEREI, BL. 1.
· între orele 8-15 în COPSA MICA, strazile: SOSEA, PT6 NUGAT; SOSEA, PT7 SIMEC; MICASASA, strazile: SAT/FUNDATURA, PT6 BALASTIERA; PT5 ROMGAZ; SEICA MICA, strada: SAT/DRUM, PT5 ROMGAZ; CHESLER, strada: PRINCIPALA.
În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.distributie-energie.ro/ rubrica „Întreruperi energie electrica/Transilvania Sud/Sibiu; https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi-deer/ ” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...