18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Korn, legendara formație americană, și Spiritbox vin la ARTmania Festival 2024

Cele mai citite

Korn, unul dintre numele cele mai influente ale scenei rock și metal internaționale, care a contribuit semnificativ la definirea și promovarea curentului nu metal, și Spiritbox, una dintre noile senzații metal ale momentului, vor urca pe scena ARTmania Festival ce va avea loc în perioada 26 – 28 iulie 2024 la Sibiu.

Cele două trupe se adaugă line-up-ului ediției cu numărul 17, care include o serie de nume sonore, ce vor fi prezente în Piața Mare din Sibiu, precum (A-Z): Borknagar (NO), Monuments (UK), Satyricon (NO), The Flower Kings (SE), Alpha Q (RO), Awake the Demons (RO) și TAINE (RO), noi nume urmând să fie anunțate în viitor.

Show-ul Korn din cadrul festivalului face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, „Requiem”, trupa alegând ARTmania pentru concertul pe care îl vor susține la aproape zece ani de la ultima întâlnire cu publicul din România.

Această legendă a scenei metal internaționale, ce are la activ 14 albume de studio și un palmares impresionant de premii, se va reintâlni cu fanii din România, la festivalul ARTmania, pe 27 iulie, în cadrul unui show care promite să fie cu totul special!

Spiritbox (CA), tânăra senzație metal a zilelor noastre, considerată singura trupă din ultimii ani care a cunoscut o ascensiune atât de rapidă, de la Slipknot încoace, va concerta la ARTmania pentru prima dată în România.

Spiritbox, nume inspirat de dispozitivul prin care se crede că se poate vorbi cu cei trecuți în cealaltă lume, este trupa care a strâns 66 de milioane de stream-uri înainte de a-și lansa albumul de debut, crescând acest număr la 300 de milioane după lansarea primului LP, „Eternal Blue” (2017), material care a ajuns pe locul 1 în topurile rock și hard rock din SUA și Canada, urcând pe locul #13 pe Billboard 200.

La ARTmania, pe 27 iulie, pasionații de rock și metal vor avea ocazia de a se întâlni cu intensitatea feroce atent imbinată cu pasaje melodice, cu splendoarea tehnică și cu emoțiile profunde generate de piesele marca Spiritbox!

Abonamentele și biletele pentru ARTmania Festival 2024 sunt în vânzare pe website-ul oficial ( www.artmaniafestival.ro ) și iabilet.ro.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziție exclusiv feminină la Sibiu

50 de artiste, din Filiala Sibiu și alte zece filiale ale UAPR, își prezintă lucrările, într-o expoziție intitulată  ”VITAL...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect