24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

România are tineri valoroși, viitori cetățeni care vor contribui sau contribuie deja la dezvoltarea ei – depinde de noi să îi ținem aproape!

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Sub acest pretext, elevii din Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu organizează Gala Elevilor. Evenimentul își propune să schimbe percepția generală pe care societatea o are despre tânăra generație. Prin promovarea și valorificarea elevilor cu rezultate deosebite în mediul educațional, sportiv, al artei sau al voluntariatului, Consiliul Școlar al Elevilor vrea să dovedească că tinerii pot fi modele autentice, exemple de bună practică, că tinerii sunt o soluţie și nu o problemă în societate.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Marți, 4 iunie 2013, începând cu ora 18.00, la Hotel Continental Forum, educația va fi privită în toată complexitatea sa. În prezența inspectorului școlar general, prof. Ștefan Firu, și a altor reprezentanți din Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, elevii vor fi premiați pentru rezultatele excepționale din decursul anului școlar 2012-2013. 

 

Proiectul elevilor din Colegiul Național ”O. Goga ” din Sibiu  ținteșete și spre promovarea educației nonformale, a voluntariatului, ca modalitate de contribuție la dezvoltarea comunității. De aceea implicarea activă în societate a fost un criteriu de evaluare comun tuturor secțunilor galei.

 

La eveniment vor participa tineri și din alte orașe, printre care Bogdan Baciu, reprezentantul tineretului din România la Națiunile Unite în 2011, Andrei Bogdan–Petre, președintele Consiliului Național al Elevilor în 2012-2013 și Doru Ștefănescu, coordonatorul platformei educaționale Wedu.ro și al concursului IT, GREPIT.

Aceştia vor fi prezenţi la sesiunea de mentorship din cadrul proiectului, ”Poveste despre viitor”, care va avea loc luni, 3 iunie 2013, la Biblioteca Judeţeană ”Astra” Sibiu, începând cu ora 11.00. Activitatea se va desfăşura sub forma unui dialog neconvențional între tineri care reușesc de acum să contureze viitorul în domeniul educațional. Viitorul lor, al tinerilor din România, al nostru.

Proiectul este organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, finanțat de către ManifestoFilmClubs prin ING Bank și sprijinit de Wedu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Compania franceză Jean-Claude Gallotta, la FITS cu „My Ladies Rock”: „Spectacolul e foarte actual, despre destine care s-au consumat rapid, un spectacol cu un...

Marea companie de dans Jean-Claude Gallotta din Franța, aflată pentru prima dată în România ca invitată a celei de-a...
spot_img

Știri pe același subiect