17.9 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

A fost lansat cel mai nou film de prezentare a județului Sibiu. Vezi VIDEO

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Sibiul, cea mai aclamată destinație turistică românească în presa internațională din ultimii ani, menționat în prestigioasa publicație Huffington Post, este subiectul celui mai nou film realizat de regizorul și antropologul Dumitru Budrala, în cadrul Studioului Astra Film.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

 

Filmul intitulat „Județul Sibiu, Poarta de sud a Transilvaniei” explorează principalele obiective și atracții turistice, tradiții locale și repere culturale care au individualizat și plasat orașul și județul Sibiu în topul celor mai fermecătoare destinații europene. Producția are 15 minute și prezintă Sibiul drept un loc prietenos, global, cu o istorie medievală impresionantă și o deschidere extraordinară pentru diversitate, fiind vizitat anual de zeci de mii de turiști din toate colțurile lumii.

Vezi filmul integral AICI

 

Filmul este tradus în nouă limbi (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, maghiară, rusă, chineză și japoneză) și poate fi cumpărat de la casieria sediului CNM ASTRA din Piața Mică, nr.11, la prețul de 15 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect