Actorul Marius Turdeanu, de la TNRS, nominalizat la Premiile UNITER

banner
banner
banner
banner

Un actor al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu a fost nominalizat la Premiile UNITER. Este vorba despre Marius Turdeanu, ce a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul Verşinin Alexandr Ignatievici din spectacolul „Trei surori” de A.P. Cehov, în regia lui Andrei și Andreea Grosu.
Alături de actorul sibian, la această categorie mai concurează și Tudor Cucu Dumitrescu pentru rolul Alan Strang din spectacolul „Equus” de Peter Shaffer, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, de la Teatrul „Stela Popescu” din Bucureşti, precum și Lóránd Váta pentru rolul Lopahin Iermolai Alexeevici din spectacolul „Livada de vişini” de A.P. Cehov, regia Yuri Kordonsky, de la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.
Gala Premiilor UNITER este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii, inițiat și coordonat de Ion Caramitru. Evenimentul se desfășoară anual, începând din 1991, acordând distincțiile Uniunii pentru fiecare an calendaristic încheiat. Decernarea premiilor se face după principiul nominalizarilor stabilite de un juriu de selectie. Dintre aceste nominalizari, un alt juriu decide, în seara Galei, prin vot secret, câștigătorul fiecărui premiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Țepe la vânzările online: le trimitea cumpărătorilor pietre în loc de obiectele pentru care au plătit

Un brașovean a reușit să înșele mai mulți cumpărători de pe o platformă de vânzări online. Acesta le trimitea...
spot_img

Știri pe același subiect