17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu are un nou director. Răzvan Pop a câștigat funcția de conducere

Cele mai citite

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și-a găsit director. Răzvan Pop a câștigat concursul pentru funcția de conducere a BJ ASTRA, după cum arată rezultatele oficiale publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu.
Răzvan Pop a fost singurul candidat pentru postul de la Biblioteca ASTRA, depunându-și dosarul chiar în ultima zi de înscrieri.
După proba de selecție a dosarului, de acum aproape două săptămâni, astăzi, Răzvan Pop a susținut un interviu privind proiectul de management. În primă etapă, a obținut nota 7.94, iar în cea de-a doua 9.18. Nota finală de admitere a fost 8.56.
Răzvan Pop a fost, o perioadă, director la Direcția Județeană de Cultură Sibiu, și angajat, ulterior, și la Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu. De asemenea, a fost și viceprimar al municipiului Sibiu.
De când a încetat mandatul lui Silviu Borș în fruntea instituției culturale, interimatul a fost asigurat de Ioan Mihail Cruciat, care a ocupat funcția de director adjunct al Bibliotecii Județene ASTRA, între anii 2007-2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect