17.9 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu are un nou director. Răzvan Pop a câștigat funcția de conducere

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și-a găsit director. Răzvan Pop a câștigat concursul pentru funcția de conducere a BJ ASTRA, după cum arată rezultatele oficiale publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu.
Răzvan Pop a fost singurul candidat pentru postul de la Biblioteca ASTRA, depunându-și dosarul chiar în ultima zi de înscrieri.
După proba de selecție a dosarului, de acum aproape două săptămâni, astăzi, Răzvan Pop a susținut un interviu privind proiectul de management. În primă etapă, a obținut nota 7.94, iar în cea de-a doua 9.18. Nota finală de admitere a fost 8.56.
Răzvan Pop a fost, o perioadă, director la Direcția Județeană de Cultură Sibiu, și angajat, ulterior, și la Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu. De asemenea, a fost și viceprimar al municipiului Sibiu.
De când a încetat mandatul lui Silviu Borș în fruntea instituției culturale, interimatul a fost asigurat de Ioan Mihail Cruciat, care a ocupat funcția de director adjunct al Bibliotecii Județene ASTRA, între anii 2007-2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Proiecte europene la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copșa Mică

Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copșa Mică va derula mai multe proiecte europene în viitorul an școlar 2022-2023. Liceul...
spot_img

Știri pe același subiect