Comuna Șura Mică îmbracă straie de sărbătoare, în weekend

Comuna Șura Mică este în sărbătoare, la finalul acestei săptămâni. Primăria organizează Zilele Comunei și își cheamă fiii acasă, între 13-15 august.

Zilele Comunei Șura Mică este un eveniment aflat la cea de-a patra ediție și va debuta în 13 august, pe terenul de fotbal din localitate. Prima zi va începe la ora 12 cu activități distractive și educative pentru copii, evenimente ce vor continua până la ora 21. Potrivit programului, la ora 20 vor începe și spectacolele artistice, cu formația Nelu Păucean și Aliana Vecerzan. Seara se va încheia la ora 22 cu Disco Party.
Duminică, Zilele Comunei Șura Mică continuă. La ora 12 încep, din nou, activitățile pentru copii, iar la ora 20 folclorul va pune stăpânire pe scena de pe terenul de fotbal. Atmisfera va fi întreținută în cadrul concertului folcloric extraordinar de Coorala „Armonia” și Taraful „Muzica Divertis”. La ora 22 va fi, din nou. Disco Party.
Luni, 15 august, evenimentul va aduce multă emoție. La ora 12, vor avea loc alocuțiuni, vor fi transmise gânduri și cugetări la ceas de sărbătoare, după cum au transmis organizatorii. Programul cuprinde: orele 12-21 – „Hai la joacă cu Serious Fun”, 12-13 – Fanfara din Petrești; orele 13 – 15 – Ansamblul „Șureanca” din Șura Mică, Ansamblul „Călușerii” din Rășinari, Ansamblul „Purtata Secașelor” din Miercurea Sibiului. Ora 15 va veni cu „Drumul lui Făt Frumos”, cu Marian Râlea, iar de la ora 16 spectacolul va continua cu Ionela Răspop, Ecaterina Crețu, Traian Vlad, Cosmin Gavrilă, Vasile Gavrilă, Sorin Cojocar, Cosmin Rotar, Adrian Kornea și Flavius Sas.
Progrramul continuă, apoi, de la ora 18, cu prestația Grupului Folcloric „Doruri sibiene” și de la ora 21 cu concertul extraordinar „Damian Drăghici & Brothers”.
Ediția din acest an a Zilelor Comunei Șura Mică se va încheia cu un foc de artificii și cu Disco Party.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect