21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Continuă aventurile „Bravul(ui) soldat Švejk”, pe front

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Aventurile „Bravul(ui) soldat Švejk” continuă la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. De această dată, acțiunea se mută la linia frontului. De fapt, este vorba despre spectacolul „Švejk pe front”, de Jaroslav Hašek, în regia lui Viorel Rață, ce va avea avanpremiera joi, 9 iunie, de la ora 19, în Sala Studio a TNRS.
Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă, în data de 9 iunie, avanpremiera spectacolului „Švejk pe front”, continuarea aventurilor expuse în „Bravul soldat Švejk”. De data aceasta, soldatul se află pe linia frontului, alături de locotenentul-major Lukas, pe care Švejk, cu naivitatea sa caracteristică, reușește să-l aducă în pragul disperării.
„Umorul specific celebrelor romane semnate de Jaroslav Hašek este readus pe scenă într-un spectacol dinamic care va pune un zâmbet pe fețele spectatorilor. Producția este realizată cu sprijinul actriței și regizoarei Mariana Mihu – Plier, iar din distribuție fac parte Viorel Rață și Mihai Coman”, spun reprezentanții TNRS.
Publicul este așteptat la avanpremiera acestei producții în 9 iunie, la ora 19, la Sala Studio, din Sibiu, strada Emil Cioran, nr. 1A. Biletele se pot achiziționa online, pe site-ul www.tnrs.ro, și de la Agenția Teatrală din Sibiu, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 17.
Premiera spectacolului va avea loc în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în 1 iulie, la ora 17, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect