21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Copiii vor învăța cum se fac oalele de lut, matrițele de turtă dulce și pâinea, în Muzeul ASTRA

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Muzeul ASTRA devine gazda unei tabere de vară. Aceasta va avea loc în perioada iunie – august, în fiecare a treia săptămână din aceste luni. Cei care se vor înscrie în tabără vor învăța cum se fac oalele de lut, matrițele de turtă dulce și pâinile.
„Orice tabără oferă prilejul fiecărui copil pentru a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul taberelor organizate în Muzeul ASTRA, copiii se vor bucura de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, vor dobândi experiențe unice și vor realiza activități educative interesante”, spun reprezentanții Muzeului ASTRA.
Tabăra de vară intitulată sugestiv „Cum se face…” se va desfășura în fiecare a treia săptămână din lunile iunie, iulie și august, și va avea următoarele tematici: Săptămâna Lutului – 20-24 iunie; Săptămâna Lemnului – 18 – 22 iulie; Săptămâna Grâului – 22-26 august. Activitățile se vor desfășira în intervalul orar 8.30-16.
Potrivit conducerii Muzeului ASTRA, atelierele se vor desfășura sub îndrumarea unui meșter popular, pe faze de lucru, fiecare zi fiind dedicată unei etape de lucru. Programul zilnic al copiilor va fi completat cu activități educaționale și jocuri de echipă, sub îndrumarea unui educator muzeal.
Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0751 166529 (orele 10-16) sau prin e-mail la adresa oradejoaca@muzeulastra.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect