22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Elevii pasionați de teatru, așteptați la Festivalul „George Constantin” de la Biblioteca ASTRA

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Vara vine cu cea de-a doua ediție a Festivalului Concurs de Teatru „George Constantin”, care va avea loc la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Evenimentul, programat între 6-8 iunie, este organizat de Asociația „Round Table 22 Sibiu” și „Club 41 Sibiu” și se adresează tuturor elevilor pasionați de teatru și interpretare dramatică.
Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin” cuprinde trei secțiuni, respectiv „Recitare”, „Monolog” și „Teatru scurt”, iar elevii se pot înscrie în cadrul a trei categorii de vârstă: clasele I-IV, clasele V-VIII și clasele IX-XII.
Cei interesați să se înscrie în concurs o pot face până în data de 1 iunie, formularele de înscriere completate fiind colectate la sediul Bibliotecii ASTRA Sibiu – Compartimentul pentru Copii și Tineret.
„Concurenții au posibilitatea de a se înscrie la toate cele trei secțiuni, jurizarea fiind realizată pentru fiecare secțiune în parte. Întregul eveniment se va încheia cu Gala Laureaților (miercuri, 8 iunie, ora 17), în cadrul căreia se vor acorda premii și diplome pentru cele mai reușite prestații artistice ale tinerilor actori. Participarea publicului larg și a susținătorilor participanților la Festivalul Concurs de Teatru se face în baza achiziționării unui bilet în valoare de 10 lei/ zi. Biletele pot fi achiziționate în cadrul unităților de învățământ participante sau înaintea intrării la eveniment”, au anunțat organizatorii.
Organizarea Festivalului Concurs de Teatru „George Constantin” are caracter caritabil, fondurile strânse fiind destinate susținerii Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!” a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, al cărei obiectiv este îmbogățirea colecțiilor de publicații noi destinate publicului tânăr – copii și adolescenți.
Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin” va avea loc în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, în zilele de 6, 7 și 8 iunie, cu începere de la ora 17.
Informații detaliate privind programul, regulamentul de participare și accesul se pot obține online și telefonic, la 0746 830 757 – Lucian Dragotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect